Diensten

Bij ROPAC Dak en Timmerwerkzaamheden kunt u terrecht voor o.a:

 

Zink- en loodwerkzaamheden

Wij hebben veel ervaring met zink en lood, dit zijn materialen die een deskundige verwerking vereisen.

Wij zijn de vakmensen voor:

– Reparatie
– Kilgoten
– Dakgoten
– Roefen- en felsdaken
– Verholen goten
– Zinken hemelwater afvoer

 

Kunststof dakbedekking

Kunststof dakbedekking is geschikt voor zowel platte als hellende daken. Enige voordelen van kunststoffen zijn dat er geen brander aan te pas hoeft te komen en dat het milieuvriendelijker is dan bitumineuze dakbedekking dit doordat kunststof dakbedeking dunner en lichter is in gewicht en in veel gevallen ook 100% te recyclen. Doordat het materiaal licht in gewicht is kan in veel gevallen ook worden volstaan met een lichtere ondercontructie. Kunsstof dakbedekkingen zijn er in talloze soorten en types maar kunnen in hoofdlijnen ondergebracht worden in EPDM of PVC dakbedekking.

 

EPDM dakbedekking

EPDM (ETHYLEEN PROPYLEEN DIEEN MONOMEER) word vaak koud verlijmd, vergt weinig onderhoud en gaat probleemloos 40 tot 50 jaar mee.
Een EPDM folie kan des gewenst vooraf in de fabriek op maat gemaakt worden waarna het op het dak in een keer kan worden uitgevouwen.Bij vervanging is het materiaal 100% te hergebruiken. Daarmee is EPDM minder milieubelastend dan vele andere soorten dakbedekking.

 

Hierbij een aantal voordelen op rij:

1- 100% recyclebaar
2- Uit 1 stuk te leveren
3- Zeer elastisch, 400% rekbaar
4- Snelle plaatsing
5- Gaat probleemloos 40/50 jaar mee

 

Bitumineuze dakbedekking

Voor platte daken vormt bitumen veelal de ideale oplossing. Bitumineuze daken treft men dan ook veelvuldig aan op kantoor-bedrijfspanden, garages, dakkapellen tuinhuisjes en dergelijke.
Een bitumen dak vormt een beproefd recept waarbij de ontwikkelingen bovendien niet hebben stil gestaan. Ook voor hellende daken kan bitumen een hele goede keuze zijn.

 

Pannendaken

De uitstraling van uw woning of (bedrijfs)pand wordt voor dertig tot vijftig procent bepaald door de staat van het dak.
Een mooie pan op de juiste manier gelegd draagt hier dan ook op niet mis te verstane wijze toe bij. Van keramische en geglazuurde pannen tot alle mogelijke soorten betonnen pannen, u heeft keuze in overvloed.
Uiteraard worden pannen daken gemaakt met de juiste aansluitingen op dakonderbrekingen als doorvoeren, vensters en schoorstenen. En kunt u ervan op aan dat de pannen van uw keuze gelegd worden volgens de specificaties van de fabrikant, en gepaard gaan met een jarenlange garantie.

 

Diverse timmerwerkzaamheden

Voor al uw timmerwerkzaamheden in en rondom het huis. Schroom niet om te vragen of uw klus binnen ons dienstenpakket past.

 

Servicewerkzaamheden, waaronder:

  • Reparaties
  • Dakgootreiniging
  • Dakinspectie
  • Bouw van dakkapellen
  • Inbouw van dakramen
  • Asbestsanering
  • Bouw en reparatie van schoorstenen

Heeft u interesse in een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan!